noscript

Μεταφορά Κρεάτων

Η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει οποιοδήποτε σύστημα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας για την μεταφορά κρέατος (ιταλικό, γερμανικό, σφαγείου, τροχιά – σιδηρόδρομος). Τσιγκέλια σφαγείου σταθερά ή αποσπώμενα, μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας καθώς και να κατασκευαστούν “μπάμιες” γαλβανιζέ ή ανοξείδωτες.

  • Σφαγείου (Euro Rails – κυλιόμενες ράγες):

Αυτές είναι συνήθως στρογγυλές, με γαλβανισμένες σιδηροτροχιές, διαμέτρου 50 ή 60 mm, που χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος. Είναι μηχανικά φορτωμένες με τη σύζευξη των σιδηροτροχιών στο ρυμουλκούμενο με εκείνα που τοποθετούνται στη μονάδα επεξεργασίας. Κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου είναι ότι το εμπόρευμα περνά κατευθείαν από το εργοστάσιο στο ψυκτικό αμάξωμα και αντίστροφα.

  • Iταλικού Τύπου:

Αυτές οι σιδηροτροχιές έχουν ράγες επιστροφής καθώς και τις ράγες που το προϊόν κρέμεται για την αποθήκευση τσιγκελιών. Το σύστημα περιλαμβάνει 5 σιδηροτροχιές και ο αριθμός των τσιγκελιών εξαρτάται από το μήκος του ψυκτικού θαλάμου. Αυτές χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για το κρέμασμα βοείου κρέατος

  • Μπάμιες:

Χρησιμεύουν για το κρέμασμα ελαφρύτερων τεμαχίων κρέατος καθώς και για την εκμετάλλευση του υπόλοιπου ελευθέρου χώρου του ψυκτικού θαλάμου.

  • Τροχιά αλουμινίου φορτηγού ψυγείου:

Το σύστημα γραμμών αλουμινίου φορτηγού ψυγείου αποτελείται από ευθεία γραμμή διπλού προφίλ τύπου Βi-rail, καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη στήριξη της κατασκευής και τις αναγκαίες διακλαδώσεις αλλαγής κατεύθυνσης του φορτίου.

Είναι κατασκευασμένο από ειδικό αντιδιαβρωτικό κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής.

Οι γραμμές αλουμινίου του φορτηγού μπορούν να συνδεθούν με το σύστημα γραμμών διπλού προφίλ του κτιρίου με τη βοήθεια τηλεσκοπικού βραχίονα, για την ευκολότερη διακίνηση του κρέατος χωρίς την ανάγκη μεταφόρτωσής του.